Zakenvrouwenborrel 23 februari 2017

Op 23 februari 2017 is er weer een borrel voor zakenvrouwen met passie en pit! Het thema is gezonde voeding en beweging voor vrouwen en de deskundige van dit onderwerp is Francisca van den Berg van Anumivita.

WAAROM
Elke maand organiseer ik deze borrels omdat ik geloof in verbinden van ambitieuze hardwerkende vrouwen om samen te werken of elkaar te supporten. Tot nu toe zijn er veel mooie samenwerkingen uitgekomen en daar word ik blij van, succes groeit als je het deelt.

PROFILEREN
De borrels zijn gezellig en informeel maar er is ook ruimte voor het profileren van je bedrijf voor een groep van ongeveer 25 vrouwen. Hiervoor krijg je een minuut om op een treffende manier over je bedrijf te vertellen, wel dien je van tevoren aan te geven dat je wilt pitchen. Mocht je eventueel hulp nodig hebben om te pitchen, dan kan ik je daarbij helpen.

AGENDA
Er is een agenda voor de zakenvrouwenborrels tot en met juni 2017, klik hier.
Onderwerpen zijn tot juni vastgelegd maar voor de tweede helft van het jaar kunnen jullie nog onderwerpen aandragen die jullie bezighouden. Waar loop jij tegenaan? Waar zou jij meer over willen horen van een expert?

KOSTEN
De borrels zijn gratis maar niet vrijblijvend, we maken tijd vrij en kopen gezonde lekkere hapjes in, bij annulering binnen 48 uur zijn wij genoodzaakt om 15 euro in rekening te brengen.

AANMELDEN
De eerstvolgende borrel is op 23 februari 2017 van 15-18 uur in de showroom van Tubino.
Meld je aan door te mailen naar aanmelden@zakenvrouwenborrel.nl

Stijlvolle groet,

Selma Duinkerken
Oprichter Tubino

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s