Zakenvrouwenborrel 1 juli 2016

UitnodigingDit is de  laatste zakenvrouwenborrel vóór de zomerstop. Verrassen, vertellen en verbinden dat is wat we doen tijdens deze borrel.
Ik hou ervan om mensen met elkaar te verbinden maar het moet wel een doel hebben. En in mijn netwerk ben ik al zoveel intelligente, prachtige dames tegengekomen waar ik mee samenwerk, dat ik ze ook graag met elkaar in contact wil brengen. Bekijk hier de foto’s van deze borrel op Facebook.

JE BEDRIJF PROMOTEN
Pitchen is niet voor iedereen even leuk, beter gezegd niet iedereen is goed in pitchen, maar dat neemt niet weg dat je een geweldig goed product of dienst kan leveren. Hoe zorg je dan dat je je missie of doel onder de aandacht brengt?

NEEM WAT MEE
Hier heb ik een leuke en effectieve manier voor gevonden om ondernemende vrouwen te helpen om hun merk te promoten, zonder dat ze “reclame” hoeven te maken. Neem naar de borrel een symbool voor jou of je bedrijf, dit mag van alles zijn, een voorwerp, boek, sleutels, je product of je visitekaartje.

FUN
Tijdens deze borrels gaat het niet alleen over business maar ook over hoge hakken, lekkere wijn, mooie kleding (niet alleen maatje 34)! Er wordt er niet alleen gelachen maar ook geluisterd en meegeleefd. Bovenal ben je niets verplicht, geen lidmaatschap of verplichte deelname.

KLEDING VOOR DE ZAKENVROUW
Jullie weten dat ik van goedgeklede ambitieuze vrouwen houd en op deze manier help ik je daarbij met advies over TUBINO, de collectie is te bekijken en te passen. Maatwerk bestellen is mogelijk.

WIJN
Dit keer hebben we een selectie hele speciale wijnen, laat je verrassen en kom op tijd. We beginnen om 15 uur met de borrel en om 16:00 uur starten we met kennismaking en de “pitches”.

AANMELDEN
De toegang is kosteloos maar aanmelden is verplicht, dat kan door een mail te sturen naar aanmelden@zakenvrouwenborrel.nl

LOCATIE :
Showroom Tubino

Stijlvolle groet

Selma Duinkerken
TUBINO

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s