Pitchen is niet voor iedereen leuk

Als je niet zo van het netwerken bent maar borrelen met gelijkgestemde succesvolle vrouwen leuk vindt, dan ben je van harte welkom!

Verrassen, vertellen en verbinden
Ik hou ervan om mensen met elkaar te verbinden maar het moet wel een doel hebben. En in mijn netwerk ben ik al zoveel intelligente, prachtige dames tegengekomen waar ik mee samenwerk, dat ik ze ook graag met elkaar in contact wil brengen.

Pitchen, pffffff……
Pitchen is niet voor iedereen even leuk, beter gezegd niet iedereen is goed in pitchen, maar dat neemt niet weg dat je een geweldig goed product of dienst kan leveren. Hoe zorg je dan dat je je missie of doel onder de aandacht brengt?
Hier heb ik een leuke en effectieve manier voor gevonden om ondernemende vrouwen te helpen om hun merk te promoten, zonder dat ze “reclame” hoeven te maken. Ben je nieuwsgierig, kom dan gewoon naar de eerstvolgende zakenvrouwenborrel en neem mee : een symbool voor jou of je bedrijf, dit mag van alles zijn, een voorwerp, boek, sleutels, je product of je visitekaartje.

Fun
Volgens veel vrouwen zijn netwerk evenementen saai of functioneel, maar niet de zakenvrouwenborrel. Tijdens deze borrels gaat het niet alleen over business maar ook over hoge hakken, lekkere wijn, mooie kleding (niet alleen maatje 34)! Er wordt er niet alleen gelachen maar ook geluisterd en meegeleefd. Bovenal ben je niets verplicht, geen lidmaatschap of verplichte deelname!

Netty over de zakenborrel: “nooit eerder heb ik zoveel succesvolle dames bij elkaar gezien die oprecht geinteresseerd waren in elkaars business.”

Anita Brulleman over de zakenvrouwenborrel: “het is altijd gezellig, dus ik wil er altijd bij zijn.”

Kom je ook?
Zie ik jou op 22 april 2016? de locatie is de showroom van Tubino en je kunt gratis parkeren, laat wel weten dat je komt via de mail info@tubino.nl

een stijlvolle groet,

Selma Duinkerken
TUBINO

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s